Redacția

Editor:
Contentation sp. z o.o.
al. Piastów 22
71-064 Szczecin

Comitetul editorial:

ul. Puławska 228/22
02-670 Warszawa
Redacția@

Ioana Neagu
Redactor-șef

Salutare! Sunt Ioana, o călătoare prin cuvinte și povești, iar blogul meu este puntea dintre realitate și fantezie. Pasionează de cărți vechi și trăiri autentice, îmi place să pătrund în universuri necunoscute și să dezvălui mistere. Scrisul meu călătorește pe aripi de imaginație, iar fiecare frază e o nouă aventură. Haideți să descoperim împreună tărâmuri neumblate și să navigăm pe valurile cuvintelor! Prin blogul meu, vă invit să visați, să zâmbiți și să căutați răspunsuri în miezul fiecărei povestiri. Aventura începe acum!

Moise Lazar
Redactor-șef

Salut! Sunt Moise, un călător printre cuvinte. Scriu cu pasiune și entuziasm, aducând în fiecare propoziție o doză de inspirație. Fiecare articol este o călătorie în adâncurile sufletului meu, unde descopăr frumusețea dincolo de cuvinte. Îmi place să explorez subiecte variate, de la călătorii la dezvoltare personală și tehnologie. Sunt fericit să împărtășesc cu voi povestea mea și să vă conduc într-o călătorie plină de descoperiri prin lumea cuvintelor.

Sergiu Badea
Redactor-șef

Bună! Sunt Sergiu, un povestitor al viselor. Scriu cu inima și sufletul, aducând în fiecare cuvânt o doză de magie. Fiecare articol este o călătorie în universul imaginației, unde cuvintele prind viață. Îmi place să abordez subiecte diverse, de la artă la filozofie și gastronomie. Sunt fericit să împărtășesc cu voi bucuria scrisului și să vă conduc într-o aventură literară plină de surprize.

Olga Popescu
Editor

Salutare! Sunt Olga, o călătoare a cuvintelor. Scriu cu pasiune și autenticitate, aducând în fiecare propoziție o doză de sensibilitate. Fiecare articol este o călătorie în adâncul sufletului meu, unde cuvintele se contopesc în povești. Îmi place să explorez subiecte variate, de la natură la călătorii și dezvoltare personală. Sunt bucuroasă să împărtășesc cu voi emoțiile mele și să vă conduc într-o călătorie literară plină de frumusețe. Haideți să descoperim împreună lumea minunată a scrisului!